Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/1/1/ghrpartners.com/httpd.www/libraries/gantry/core/gantry.class.php on line 1044 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/1/1/ghrpartners.com/httpd.www/libraries/gantry/core/gantry.class.php on line 1044 Welkom bij GHR Partners Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/1/1/ghrpartners.com/httpd.www/libraries/gantry/core/gantry.class.php on line 1044

Welkom bij GHR Partners

GHR Partners is een internationaal netwerk van consultants met multinationale en multiculturele medewerkers die kunnen bogen op een veelzijdige achtergrond in de industrie, de dienstverlening, de publieke en de non-profitsectoren.

Wij hebben de ambitie de Globale Human Resources Partnersvan onze klanten te worden.

Wij werken vanuit een gemeenschappelijke teamfilosofie en ethische code, om onze klanten een globale dienstverlening aan te bieden, waarbij de eigen lokale marktkennis en contacten behouden en verstevigd worden. (Think globally, act locally and behave socially.)

Al onze partners en consultants zijn Seniors, die vanuit hun eigen ervaring als succesvolle ondernemers een sterke voeling hebben ontwikkeld met diverse bedrijven, landen en culturen.

Wij staan volledig achter deze visie die een duidelijk beeld weerspiegelt van hoe het toekomstige zakenleven er zal uitzien: multicultureel, in open communicatie, gedreven en gebaseerd op verdiensten.

We zijn bijzonder trots over onze Gedragscode die we hoog in het vaandel voeren.